Nieuw! onze specials in Spanje

Kijk snel hieronder voor meer informatie

agendaAGENDA

Regelmatig kun je een lezing of workshop van Marinka bijwonen waarop je vrij kunt inschrijven. Die data vind je hier. Bekijk hieronder de data voor de tweede helft van 2018. Wil je haar uitnodigen voor een lezing of workshop die speciaal voor jouw organisatie is? Neem dan contact met ons op.


Nieuw! Yoga for busy professionals – elke maand in Spanje

Supertrots zijn we op dit nieuwe concept. Elke maand een weekend waarin we met mensen zoals jij een paar dagen opladen in onze prachtige locatie in Spanje. Je impact en energie krijgt een boost. Nieuwsgierig? Meer lezen en je inschrijven kun je hier.

Wanneer: de eerstvolgende weekends zijn 22 – 25 november 2018, 24 – 27 januari 2019 & 7 – 10 maart 2019. Voor meer data, klik op bovenstaande link.

Locatie: Casa Escudero, Mijas, Spanje

Φ

Nieuw! Boostweeks for executives – in Spanje

We speelden al een tijdje met dit idee. Door alle drukte rondom het uitbrengen van Factor Doen! kwam het er niet van. Nu wel: onze topper op het gebied van impact: de Boostweek for executives, op de mooiste locatie die je maar kunt wensen.

Wat kun je verwachten?
  • Een week met hoogwaardige workshops die je kennis vergroten op het gebied van leiderschap dat effectief, impactvol én verbindend is.
  • Uitdagende, ontspannende of gewoon leuke breaks in de omgeving.
  • Persoonlijke coaching aan de hand van een assessment dat je van tevoren invult.
  • Heerlijke en gezonde maaltijden.
  • Op top niveau ontspannen op een van de vele terrassen, in het zwembad, met vers sap, een wijntje, gin-tonic, bij een haardvuur (afhankelijk van het seizoen), en voor wie wil: muziek maken of luisteren.

De flyer met alle informatie is bijna klaar. Als je nu al meer wilt weten, aarzel niet ons te bellen. Als je niets wilt missen, vul dan het contactformulier in o.v.v. nieuwsbrief Boostweek. Je ontvangt deze dan in je mailbox.

Wanneer: 7 – 12 april 2019

Locatie: Casa Escudero, Mijas, Spanje

Φ

Incompany:

Training op maat bij jouw organisatie door Marinka Lipsius. Bel ons of ga naar Contact

Training op maat bij jouw organisatie door o.a. Andor de Rooy, Gytha Heins en Marinka Lipsius via managementboek.nl: ga naar Incompany

*

Lezingen en trainingen op maat voor jouw organisatie

Wil je Marinka Lipsius inhuren voor een event, een lezing of workshop? We besteden altijd goede aandacht aan je verzoek en kijken samen waar het accent in Marinka’s lezing kan liggen zodat het zo goed mogelijk aansluit op de onderwerpen die in jouw organisatie spelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.