DE DENKTANK

Soms wil je gewoon even sparren. 1 op 1 of met een aantal gelijk gestemden. Je gedachten vormen zonder dat anderen er direct mee aan de haal gaan. Of je zoekt een counterparty die je durft te bevragen. Soms ben je op zoek naar wijsheid en weet je het even niet. Soms denk je het wel te weten, maar wil je even verifiëren of je goed zit. Geen lange sessies. Gewoon: een gesprek in de traditie van de oude Grieken. Van Socrates, Plato en Aristoteles. Weg bij de waan van de dag. Op zoek naar rede(lijkheid), rust en realiteit. Of naar de gelegenheid je dromen en visies te toetsen.

Wat kun je doen?

  • Neem contact op en boek consult van maximaal 60 minuten per Skype of FaceTime. Sluit de deur van je kantoor of ga naar een vergaderruimte voor een 1 op 1 sessie. Wij beloven je dat je met meer rust en helderheid in je hoofd jouw dag vervolgt.
  • Maak een afspraak. We gaan een uur tot anderhalf uur 1 op 1 in gesprek. Je gaat naar huis met rust en helderheid in je hoofd.
  • Kom naar De Denktank. Elke tweede woensdagavond van de maand kun je binnen lopen voor een goed socratisch gesprek met maximaal 5 deelnemers. Dus meld je wel aan via onze contactpagina, o.v.v. DE DENKTANK, de datum en je naam, mailadres en telefoonnummer. Bedenk je een uur van tevoren dat je wilt komen? Bel 0631901292. De locatie is op dit moment Oudkerkhof 13H, Utrecht. Voor volgend jaar zijn er concrete plannen voor een heuse Denktanklocatie (en meer).

Wat kost dat?

De Denktank tarieven liggen bewust laag om het laagdrempelig te houden. Helpen denken en reflecteren is het doel. Wil je meer en intensievere coaching, dan verwijzen wij je naar de informatie over IMPACT Coaching.

Skype sessie voor een mindboost: € 42,50 per sessie (max 60 minuten)

Losse afspraak voor een 1 op 1 gesprek: € 49,50 per uur

Deelnemen aan een maandelijkse Denktank avond:

Losse avond: € 15,00

Strippenkaart voor 4 keer per jaar: € 56,00

Strippenkaart voor 8 keer per jaar: € 104,00

Φ

Durf te denken, durf te leren en geniet van het verhelderende effect.