NET VERSCHENEN:

Factor DOEN!

Van willen naar doen in situaties die moed vragen

Het praktische vervolg op Factor MOED!

Factor Doen! verscheen 31 mei 2018 en bereikte in twee dagen de top 100 van managementboek en plaats 2 in de ranking bij de Boom uitgevers. Een vliegende start. Lees hier wat je kunt verwachten. Bestellen kan via de link.

Overeind blijven in een mijnenveld van belangen, koers houden in turbulente omstandigheden, moed tonen ondanks risico’s, je morele kompas scherp houden ondanks verleidingen en ondertussen ook: verbinden, mensen meenemen, flexibel zijn … Het zijn thema’s die menig leidinggevende zal herkennen. In dit praktische handboek voor leiderschap met impact lees je hoe moed getoond kan worden op een succesvolle manier. 

Het leert je dat koers houden en verbinden samen kunnen gaan. Het leert je de kracht van overtuigen en luisteren. Het leert je over effectief gedrag en de beïnvloeding daarvan. Door de combinatie van belangrijke kennis op het gebied van leiderschap, (neuro)psychologie en filosofie en het gebruik van pakkende praktijkvoorbeelden, biedt dit boek de lezer een rijk repertoire aan kennis en vaardigheden. De bundeling hiervan in de zeven sleutels tot effectieve moed maakt het nog overzichtelijker.

“Het boek is schaamteloos handig. Het heeft de kwaliteit van een Zwitsers zakmes en is een bron.”

Harry Starren, expert leiderschap en ondernemerschap, voormalig CEO van De Baak VNO/NCW, lid en adviseur van diverse raden van toezicht, schrijver en spreker.

Bekijk de eerste boekbeschouwing:

https://www.baaz.nl/leiderschap-met-impact-zo-pak-je-de-zaken-aan

Factor DOEN!

Factor MOED!

Durven kiezen en volharden in BV Nederland

Factor MOED!: Op een gedurfde, beeldende en lichtvoetige manier gaat dit boek in op het vermogen tot moed, oordeelsvorming, falen en volharding. Op een transparante en leerzame manier komt naar voren hoe moed eruit ziet en wat ervoor nodig is om moed te ontwikkelen. Dit boek reikt handvatten aan voor leiders, bestuurders, medewerkers en managers in elke organisatie om koers te houden in het veld van belangen en invloeden, dromen en obstakels.

Auteurs: Marinka Lipsius, Remco Claassen

Bekijk en luister wat er onder andere in de media is gepubliceerd. Klik hier

Factor MOED

Factor MOED! en Factor DOEN! beide kopen?

Bestel hier en maak gebruik van een interessante pakket-aanbieding.