Lezingen

Marinka is een veel gevraagd spreker en trainer op het gebied van leiderschap, moed en persoonlijke ontwikkeling. Ze wordt gewaardeerd om haar heldere stijl, haar humor en de rijke inhoud. Niemand gaat naar huis zonder dat er een snaar is geraakt.

Ze heeft in het sprekerslandschap haar eigen positie weten te creeren. Geen Tsjakka, wel humor. Veel inhoud, maar boeiend en levendig.

Inhoud

Marinka benadert gedrag, en in het bijzonder impactvol en effectief gedrag, op een onconventionele manier. Ze put uit neurologische, bedrijfskundige, psychologische en filosofische vaatjes, zit boordevol sprekende voorbeelden door haar ruime ervaring en haar Amsterdamse achtergrond blijkt uit haar humor en losse manier van doen.

Viool

Ook ongebruikelijk, maar voor velen een aangename verrassing, is het feit dat haar viool altijd meereist. Muziek is voor Marinka onmisbaar. Ze speelt sinds haar 10e, was jaren vooral klassiek georienteerd maar werd circa vijf jaar geleden door haar een muzikale vriend uitgedaagd de jazz en improvisatie in te duiken. Als het over moed gaat, dan was dat voor haar een aardige drempel: improviseren. Maar inmiddels geeft het haar enorm veel energie en vrijheid.

Publiek

Ze spreekt al jaren voor grote groepen en past op een soepele manier zich aan, aan haar toehoorders. Onderwijzers, IT-ers, executives of een mix van van alles, ze weet de toon te vinden en te raken.

Beschikbaarheid

Lezingen zijn op aanvraag beschikbaar. De duur, het accent dat gelegd moet worden, de aansluiting op onderwerpen die bij u in de organisatie spelen: we stemmen het met elkaar af om een zo groot mogelijk resultaat te bereiken.

Contact

Dus wilt u uw evenement van impact voorzien, neem dan contact met ons op.