Merel de Graaf

Personal Assistant

info@marinkalipsius.nl

+31(0)6 46 614 605.

Merel de Graaf (1980) is geboren en getogen in Hilversum. Na het VWO afgerond te hebben werd ze toegelaten tot de Hogere Hotelschool Den Haag. Gedurende deze opleiding leerde zij hoe alle afdelingen binnen organisaties werken en ontwikkelde zij leadership skills waar ze tot op de dag van vandaag nog veel gebruik van maakt.

Als Alumni van de Hotelschool Den Haag werd er verwacht dat zij voor de hospitality zou kiezen. Maar door een toevalligheid rolde zij de IT in, waarbij ze ontdekte dat ook de wereld van Informatie, Technologie en Communicatie haar erg aanspraken. Gedurende de daaropvolgende jaren kreeg ze de kans om verschillende functies in verschillende afdelingen en branches te mogen vervullen, waarbij de nadruk altijd lag op haar dienstverlenende karakter.

Na bijna 10 jaar binnen diverse organisaties te hebben gewerkt besloot zij het over een hele andere boeg te gooien. Zij besloot als zelfstandige door te gaan en haar kennis te gebruiken om anderen verder te helpen. Van elkaar leren en kennis delen staat bij Merel centraal. Sinds 2016 is zijn actief als freelance Personal Assistant en ondersteunt ze een aantal sprekers met hun dagelijkse activiteiten. Ze ondersteunt en faciliteert de verschillende groei fasen waar soms keuzes worden gemaakt en adviseert zowel op operationeel als strategisch niveau.

“Ik ben altijd creatief bezig in mijn hoofd en handen. Als ik niet zit te knutselen met mijn kinderen, hou ik er van om mijn brein te gebruiken op een creatieve manier. Ik schep graag orde in de drukte.”

Als Personal Assistant haalt zij enorm veel plezier uit het ondersteunen en faciliteren, inspireren en adviseren van haar opdrachtgevers.

“Het gevoel dat je iemand kan bijstaan in zijn of haar succes en het werk nèt een beetje soepeler kan laten lopen, geeft mij veel bevrediging.”

Heeft u een vraag aan Marinka of wilt u gewoon even overleggen, Merel helpt u met plezier!