HEISESSIES

Brainstormen, visie ontwikkelen, de lijnen kort sluiten, de samenwerking versterken, lastige onderwerpen bespreken: het is vaak aanleiding de dagelijkse hectiek te verlaten en een paar dagen ‘de hei’ op te gaan. Een prima idee. Maar…: stap 2 is de kwaliteit van de heisessie. Jullie tijd is kostbaar. De resultaten tellen. Wat jullie doen (of niet) heeft impact op medewerkers, klanten en andere stakeholders. Een heisessie bij IMPACT@WORK geeft antwoord op beide.

 

Een toplocatie als belangrijke randvoorwaarde

Onze locatie in Spanje is zo enchanting dat je er ook meteen echt uit bent en ontspant. Het weer is bijna gegarandeerd goed, het huis ademt sfeer, is luxe, voelt als een thuis en de catering en gastvrijheid zijn top. Casa Escudero ligt aan één van de mooiste golfcourses van Spanje (3 spectaculaire 18 holesbanen), in de nabijheid van steden als Malaga en Marbella, natuurgebieden en de zee.

De invulling van de heisessie kun je uiteraard zelf bepalen en zelfs zelf uitvoeren. In dat geval is de Casa te huur en geheel tot jullie beschikking. Al dan niet met catering.

 

Een goed resultaat als belangrijkste doel

We weten uit ervaring, dat het regisseren én laten slagen van dit soort dagen vakwerk is én veel tijd en aandacht vraagt. Tijd en aandacht die jullie beter kunnen besteden aan zaken die er voor jullie toe doen. In dat geval kunnen wij mét en voor jullie de dagen inhoudelijk voorbereiden en tijdens de heisessie de rol van moderator invullen. We committeren ons aan het gewenste resultaat en zetten onze kennis en kunde in om dit te bereiken.

Wil je daadwerkelijk resultaat boeken, patronen doorbreken, met een ontspannen hoofd nadenken, besluiten nemen, heikele onderwerpen aanpakken of de samenwerking versterken? Stel het niet uit en bel of mail ons. Onze grootste beloning is de verbazing en opluchting die we zien als er deze keer echt meters zijn gemaakt. Dat is ons vak. En we zijn er goed in.

 

Het resultaat vasthouden als belangrijk vervolg

Onze belofte aan jullie is, dat we tijdens en na de heisessie aandacht besteden aan het vervolg. We maken zaken concreet, leggen ze vast en geven handvatten mee zodat je naar huis gaat en al weet wat je volgende stappen zijn. We komen enkele weken na de heisessie langs om met jullie door te nemen hoe het gaat en indien nodig dingen (weer) scherp te krijgen. Als je meer begeleiding wilt, is dat uiteraard bespreekbaar.

 

Moet je heisessie daadwerkelijk en duurzaam resultaat opleveren? IMPACT@WORK is geen toevallig gekozen naam. W’ve got your back.

 

Wilt u meer informatie?

Mail ons dan:
info@marinkalipsius.nl.

of bel ons:

+31 6-46614605

+31 6–3190 12 92